مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: میانگین درآمد چنین خانواده‌هایی به ۵۰ میلیون هم می‌رسد یک خانواده ۷ تا ۸ نفره در خیابان و در سرچهارراه‌ها پخش می‌شوند و کار می‌کنند و ما هرگز با درآمدی که این‌ها دارند نمی‌توانیم این‌ افراد را از کف خیابان خارج کنیم.

كودك كار

به گزارش همشهری آنلاین، «احمد احمدی‌صدر» مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال اگر خانواده‌ای به دلیل‌ عدم تامین رهن منزل مجبور شود در خیابان بماند، آیا شهرداری تهران مراکزی دارد که چنین افرادی را به صورت خانوادگی پذیرش کند، گفت: بله، شهرداری تهران مکان‌هایی را اختصاص داده است که این افراد بتوانند برای یک شب تا دو شب خانوادگی سرپناهی را داشته باشند و به طور موقت بتوانند یک تا دو شب را در آنجا سپری کنند تا بتوانند جای ثابتی را داشته باشند.

او ادامه داد: البته گرمخانه‌ها به صورت خانوادگی تعریف نشده است، چراکه اگر این فضا ایجاد شود که برای خانواده‌ها جایی وجود داشته باشد، مطمئن باشید که مراجعات به تهران آنقدر زیاد خواهد شد که دیگر قادر به پوشش آنها نخواهیم بود. گرمخانه برای کسانی است که بی‌خانمان هستند و به صورت موقت یک شب الی دو شب در سطح شهر تهران هستند، مشکلاتی را دارند یا کارگر فصلی هستند و جایی را ندارند و می‌خواهند یک شب یا دو شب را بگذرانند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: یک تعداد ثابت افراد بی‌خانمان را داریم که این‌ها بی‌خانمان‌های ثابت ما هستند که خانواده هم نیستند. اگر در سطح شهر تهران خانواده‌ای بی‌سرپناه باشد جزو استثناءها می‌شود و حتما ما خدمت این افراد هستیم و فضایی را برای آن‌ها پیش‌بینی می‌کنیم و این هماهنگی با سازمان‌های دیگر نیز ایجاد شده است که این خانواده یک شب را بی‌پناه نباشد.

احمدی‌صدر در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به این سوال که شما اعلام کردید که کودکان کار و خیابان روزانه بین ۴۰۰ هزار تا یک میلیون تومان درآمد دارند، این درآمد برچه اساسی برآورد شده است، گفت: برخی از این کودکان کار و خیابان به صورت خانوادگی کار می‌کنند و ۵ تا ۶ نفر هستند که به همراه خانواده و پدر و مادر در سطح شهر تهران کار می‌کنند. بعضا اگر هر بچه‌ای از یک خانواده ۷ نفره، روزی ۱۰۰ هزار تومان دربیاورد درآمد خانواده روزی ۷۰۰ هزار تومان می‌شود و در ماه می‌شود ۲۱ میلیون تومان. من با یکی از اینها  صحبت کرده‌ام و گفته است امروز ۴ میلیون تومان درآمد داشته‌ام.

او ادامه داد: استثنائاتی وجود دارد اما میانگین درآمد چنین خانواده‌هایی به ۵۰ میلیون هم می‌رسد یک خانواده ۷ تا ۸ نفره در خیابان و در سرچهارراه‌ها پخش می‌شوند و کار می‌کنند و ما هرگز با درآمدی که این‌ها دارند نمی‌توانیم این‌ افراد را از کف خیابان خارج کنیم. ما نمی‌توانیم به این‌ها ماهیانه ۵۰ میلیون تومان حقوق بدهیم؟

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران افزود: طرح جمع‌آوری کودکان کار و خیابان جواب نداده، نمی‌دهد و جواب هم نخواهد داد. طرح ساماندهی استعدادیابی و توانمندسازی این کودکان و خانواده‌هایشان در دستور کار ما است و پیشنهاداتمان را به وزارت کشور و بهزیستی داده‌ایم.

احمدی‌صدر درباره کودکان زباله‌گرد گفت: یک پروژه‌ای در راستای ساماندهی کودکان کار و خیابان برای کودکان زباله‌گرد نیز در حال انجام است. همچنین بحث BRF و قطع‌کردن دست مافیای کودکان و جلوگیری از استثمار کودکان در حال انجام است. مراکز و مجتمع‌هایی هستند که تفکیک زباله را انجام می‌دهند همه این اقدامات باعث می‌شود که دست مافیای زباله در تهران کوتاه شود وقتی دست مافیای زباله قطع شود و زباله‌ای در سطل زباله‌ها برای تفکیک به این شکل نباشد دیگر کودک زباله‌گرد هم معنا پیدا نمی‌کند.

کد خبر 723951
منبع: ایلنا

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Borzoo NO ۲۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۷
    3 1
    آفــرین همشهری...حالا برای گـــــدایی سر خیابان مردم را تشویق کن..خالی از اجـــــر نیست.شما خودتان هم می توانید گدایی کنید..نه مالیات میخواد و نه سانسور نظرات و نه غیره ..فقط لباس کهنه نیاز دارد